2020 Adalet Bakanlığı Yazı İşleri ve İdari İşler Müdürlüğü Görevde Yükselme Sınavı Konu Anlatımlı Soru Bankası

Adalet Bakanlığı Görevde Yükselme Sınavlarına hazırlık kaynağı olan ‘2020 Adalet Bakanlığı Yazı İşleri ve İdari İşler Müdürlüğü Görevde Yükselme Sınavı Konu Anlatımlı Soru Bankası’ adlı kitabın satışına GYS hazırlık sitesi olarak da bilinen Guncelders.com iştiraki Güncelders Yayınları tarafından başlandı.

‘2020 Adalet Bakanlığı Yazı İşleri ve İdari İşler Müdürlüğü Görevde Yükselme Sınavı Konu Anlatımlı Soru Bankası’ adlı kitabı SATIN ALMAK için TIKLAYINIZ.

Kitabın hazırlık aşamasında geçmiş sınavlarda sorulan sorular titizlikle incelenerek sorulara dair istatistikler oluşturulmuş, sıklıkla soru sorulan bölümlere ayrıca değinilmeye çalışılmıştır. Sorular, geçmiş yıllarda çıkan soru formatlarına uygun şekilde hazırlanmış, sınavda karşılaşılan sorularda kullanılan font, yazı kalınlığı gibi hususlara da dikkat edilerek, sınavlardaki form korunmaya çalışılmıştır. Alanında hazırlanmış en güncel ve en kapsamlı kaynak kitabımız ile hedeflerinize daha emin adımlarla ilerleyeceğinize olan inancımız tamdır. Tüm adaylarımıza başarılar dileriz.

Kitabın içeriğini incelemek için tıklayınız.

ISBN                   978-605-06676-0-8


Baskı                  1. Baskı


Basım Tarihi      Haziran 2020


Baskı Yeri          Bursa


Sayfa Sayısı      1141


Ebat                   16,5 x 23

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.